„Gargždų pramogos-Ąžuolas“ Biržuose pelnė svarbią pergalę

„Gargždų pramogos-Ąžuolas“ Biržuose pelnė svarbią pergalę
05 Rgs 2016
Šeštadienį „Gargždų pramogos-Ąžuolas“ Biržuose grūmėsi su vietos komanda „Širvėna“.

Jau antrąją rungtynių minutę gargždiškiai galėjo pelnyti įvartį, tačiau R.Malakauskas kamuolio nepasiekė. Vėliau šeimininkai sukūrė keletą pavojingų momentų, tačiau komandos gynėjai sužaidė puikiai ir smūgiuoti į vartus biržiečiams neleido. Kėliniui įpusėjus, varžovų vartininkas tolimą T.Tamošausko smūgiuotą kamuolį iškumščiavo už vartų.
Iškart po rungtynių pertraukos pavyko išsiveržti į priekį – 49 min. po aukšto perdavimo į baudos aikštelę M.Šiaulytis galva nukreipė kamuolį į vartus (1:0). Patikimai rungtyniavusi gargždiškių gynyba varžovams taip ir neleido nieko pavojingesnio sukurti, o pergalę jau per pridėtą rungtynių laiką įtvirtino nuo gynėjų atitrūkęs ir vienas prieš vartininką po T.Vištarto perdavimo išvestas V.Norvilas (2:0).
Gargždiškiai šventė jau ketvirtąją pergalę iš eilės, o kitos rungtynės numatytos rugsėjo 10 d., šeštadienį, Gargždų miesto centriniame stadione su lygos lyderiais Pakruojo futbolininkais (rungtynių laikas derinamas).
Komanda dėkoja įmonei UAB „Ordus“ už skirtą premiją.

Iš protokolo. Biržų „Širvėna“ 0:2 (0:0) „Gargždų pramogos-Ąžuolas“
„Gargždų pramogos-Ąžuolas“ sudėtis: M.Draukšas, A.Montrimas, G.Ratkus, T.Vitkauskas, E.Bračkus, T.Tamošauskas, O.Abramavičius (72′ V.Norvilas), M.Šiaulytis, R.Malakauskas (78′ T.Vištartas), M.Jonelys, S.Jurkus (70′ E.Rudavičius). Atsargoje liko: V.Mickus.
Įvarčiai: 49 min. M.Šiaulytis, 90 min. V.Norvilas.

 

Share

Skip to content