X Lietuvos seniūnijų žaidynių II etape – prizinės vietos

X Lietuvos seniūnijų žaidynių II etape – prizinės vietos
05 Rgs 2017

Lietingą šeštadienio rytą Klaipėdoje vyko X Lietuvos seniūnijų žaidynių II etapas. Jame dėl patekimo į finalinį etapą varžėsi Šilutės, Skuodo, Rietavo, Neringos, Palangos, Kretingos, Klaipėdos rajono ir Klaipėdos miesto savivaldybių komandos. 

Po II žaidynių etapo į finalą patenka I-III vietas iškovojusios komandos, išskyrus futbolą (į finalinį etapą kviečiamos I-II vietas iškovojusios komandos).

Krepšinio 3×3 moterų ir vyrų (41+) varžybose Sendvario seniūnijos krepšininkai tradiciškai buvo tarp stipriausių. Vyrai šioje rungtyje užėmė I vietą, moterys tenkinosi II vieta.

Krepšinio 3×3 (20–40 m.) amžiaus grupėje Judrėnų seniūnijos krepšininkai iškovojo III vietą.

Tinklinio vyrų ir moterų varžybose Gargždų seniūnijos tinklininkai nesulaukė rimtesnio pasipriešinimo ir abi komandos užėmė pirmą vietą.

Stalo teniso ir smiginio rungtyse varžėsi Priekulės seniūnijos sportininkai. Priekuliškiai smiginio rungtyje iškovojo I vietą, o stalo teniso varžybose – II vietą.

Virvės traukimo varžybose stipriausi buvo Gargždų seniūnijos virvės traukikai.

Futbolo varžybose, kaip ir buvo galima tikėtis, geriausi buvo Gargždų seniūnijos futbolininkai.

Šachmatų ir šaškių rungtyse mūsų rajono žaidėjai taip pat buvo tarp geriausių. Dovilų seniūnijos šaškininkai užėmė II vietą, o Vėžaičių seniūnijos šachmatininkai – III vietą.

Seniūnų moterų varžybose rungtyniavo Dauparų-Kvietinių seniūnė Judita Čekuolienė, o seniūnų vyrų varžybose – Vėžaičių seniūnijos seniūno pavaduotojas Alvydas Mockus. Abu dalyviai užėmė II vietas.

Pasibaigus šioms varžyboms tapo aišku, kad į finalines varžybas, kurios vyks po dviejų savaičių Jonavoje, pateko visos Klaipėdos rajono komandos.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“31″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“Varžybų akimirkos“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]
Share

Skip to content